•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Greedy (1994)

Odlična komedija iz 1994. godine koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Glavne uloge u filmu tumače Michael J. Fox, Kirk Douglas i Nancy Travis.

Brojna familija se zbližava više nego što bi pojedinci u njoj to želeli u ovoj satiričnoj komediji, a sve zbog sedam miliona dolara.

Ujka Džo MekTig je stariji čova koji poseduje multimilionsko bogatstvo i nema direktnog naslednika. Iako Džo nema dece, ima rođaka u izobilju. Većina njih ga baš i ne voli, ali žele da mu se dodvore nadajući se da će baš oni naslediti novac kada on umre (a ujka Džo vrlo dobro to zna).

Međutim, ujka Džo zapošljava 'negovateljicu' Moli Ričardson, koja smatra da je džakuzi terapija koja uključuje i bikini vrlo delotvorna za Džoa. Familija se plaši da će on pozamašan deo bogatstva ostaviti njoj, pa unajmljuje zamenu.

Žanr:komedija
Godina:1994
Reziser: Jonathan Lynn
Scenario: Lowell Ganz, Babaloo Mandel
Uloge:Michael J. Fox, Kirk Douglas, Nancy Travis
Uzrast:PG-13
Studio: Imagine Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:113 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...