•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hailee Steinfeld u adaptaciji romana Jennifer E. Smith

Mlada glumica Hailee Steinfeld dobila je glavnu ulogu u novom projektu Dustina Lancea Blacka, prenosi Digital Spy. Reč je o adaptaciji romana Jennifer E. Smith The Statistical Probability of Love at First Sight.

Priča se odvija unutar 24 sata i prati devojku Haldey (Steinfeld), koja je zaglavila na aerodromu J.F.K. i kasni na drugo venčanje svoga oca u London. Čekajući na aerodromu upoznaje mladog Britanca Olivera, a između njih zaiskri kada otkriju da će u avionu sediti jedno pokraj drugoga.

Black će napisati scenario i režirati projekat, a biće i izvršni producent. Film će, među ostalim, producirati Bruna Papandrea, koja je radila s Blackom na drami Milk.

Hailee Steinfeld gledaćemo i u ostvarenju Barely Lethal Kylea Newmana i filmu Pitch Perfect 2.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...