•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hakeri prete da će objaviti poslednju epizodu 'Igre prestola'

Hakeri koji su u julu ugrozili mrežni sistem televizije HBO zapretili su da će pustiti poslednju epizodu serije "Igre prestola".

Hakeri iz grupe Mr. Smith su za tehnološki sajt Mashable rekli kako imaju pristup mnogim HBO platformama i da ta televizija treba da se pripremi za objavljivanje šeste epizode koja je već emitovana i poslednje, sedme, koja će biti puštena za vikend.

Oni su dali i listu korisničkih imena i lozinki za pristup brojnim HBO-ovim računima na društvenim mrežama, a prošle nedelje su preuzeli kontrolu nad Twitter profilom "Igre prestola".

HBO je odbila da plati višemilionski iznos koliko su hakeri zahtevali. Oni su od jula objavili nekoliko kompromitirajućih dokumenata, e-mailova i neobjavljenih epizoda serije.

Analitičari se slažu da televiziji HBO ide u prilog to što su hakeri objavljivili samo nekoliko epizoda, a ne celu seriju odjednom, jer su tako prisilili gledaoce koji su je želeli da pogledaju što pre da se pretplate na TV mrežu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...