•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Halo 4: Forward Unto Dawn (2012)

U 2525, čovečanstvo je počelo sa kolonizacijom svemira. Grupa kadeta je na obuci za borbu protiv ljudskih pobunjenika. Jedan od tih kadeta, Thomas Lasky, ima sumnje oko vlastite sposobnosti kao vojnika i uverenja o ovom ratu. Dok se on bori sam sa sobom, planeta je napadnuta od strane nepoznate vanzemaljske rase. Lasky i njegovi kolege iz tima je spasio John-117, jedan vojnik iz UNSC-a legendarni spartanski-II super-vojnik. John mora nadahnuti Laskya i ispuniti njegov potencijal kao vojnika i lidera u borbi protiv neprijatelja smrtonosnijeg od bilo koga s kojim se čovečanstvo suočilo ikad pre.

Film Halo 4 očigledno pronalazi inspiraciju u istoimenoj akcionoj video igri koja je veliki hit, a to i ne čudi jer se o ekranizaciji tog naslova pričalo već dugo vremena unazad.

Žanr:akcija, naučna fantastika, triler
Godina:2012
Reziser: Stewart Hendler
Scenario: Todd Helbing, Aaron Helbing
Uloge:Robin August, Iain Belcher, Jenna Berman
Studio: 343 Industries
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu