•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Happily N'Ever After (2006)

Nekada davno u Zemlji bajki sve je bilo kako treba: Pepeljuga je bila na kraljevskom balu, Zlatokosa raspuštala dugu kosu, a Uspavanu lepoticu čekao je poljubac. I baš kad im se svima približilo: ’i živeli su srecno’ kraj - mudri čarobnjak, koji održava ravnotežu između dobra i zla, odlazi na odmor u Škotsku, a svoja zaduženja ostavlja pomoćnicima Munku i Mambu.

U trenutku njihove nepažnje Pepeljugina zla maćeha, Frieda, domogne se čarobnog štapića, ne bi li u delo sprovela svoj plan: zavladati Zemljom bajki, kako bi zli pobedili i sve priče dobile novi, nesrecan, kraj.

E, ali, tada Pepeljuga kreće u akciju. Umesto da romantično sanjari o zgodnom princu, preuzima stvari u svoje ruke, a u pomoć joj priskaču najbolji prijatelj, Rick zatim Munk, Mambo i cela vojska patuljka i vila. Mogu li oni spasiti bajke, a Pepeljuga uz put pronaći pravu ljubav?

Žanr:animacija, avantura, komedija
Godina:2006
Reziser:Paul Bolger, Yvette Kaplan
Scenario:Douglas Langdale, Robert Moreland
Uloge:Sigourney Weaver, Sarah Michelle Gellar, Patrick Warburton
Uzrast:PG
Award:1 nominacija
Studio:Lionsgate, Vanguard Films, Odyssey Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.happilyneverafterthefilm.com
Jezik:Engleski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....