•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

Znamo da je kraj blizu. “Harry Potter and the Deathly Hallows — Part 1” je početak sedme i poslednje knjige J.K. Rowling. Ova priča je podeljena na dva filma. Efekat je odličan: melanholija, osećaj da je kraj blizu, elegancija pomrčine, a tu su i omiljeni likovi sa kojima smo se dugo družili.

Pored sada već iskusne glumačke ekipe, gotovo svaki detalj nam je poznat, od muzičke teme do Voldemort-ovog lica bez nosa. Likovi čarobnjaka su ponovo oživeli. Tu su: Harry Potter, Hermione Granger i Ron Weasley, a mi smo pratili odrastanje Daniel-a Radcliffe-a, Emma-e Watson i Rupert-a Grint-a, dok su i sazrevali u glumačkom poslu. Poznajemo ih od kada su bili deca!

U ostvarenju “The Deathly Hallows”, naravno Harry, Hermione i Ron su duboko u svojoj borbi usmerenoj na odrastanje, samostalni su i bez zaštite, imaju samo jedni druge. Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry se ne vidi u ovom filmu. Konačni obračun Izabranog (Harry) i Mračnog lorda (Voldemort, koga igra odlični Ralph Fiennes) se očekuje. U međuvremenu, učenici nastavljaju svoju misiju da pronađu i unište Horcruxes. Čitav svet je paranoidno mesto, a Dark Lord's Death Eaters su na slobodi. I sam osvrt na film je takođe apokaliptično opustošen, a Voldemort-ov sto za jelo sa Death Eaters-ima je zastrašujući.

Tako da, dok se Harry vodi trku sa vremenom i mračnim silama da uništi Horcruxes, on otkriva da postoje tri najmoćnija predmeta u svetu čarobnjaka poznata kao “Deathly Hallows”. Ovo je odlična priča, morate je pogledati i uživati.

Žanr:avantura, drama, fantazija
Godina:2010
Reziser:David Yates
Scenario:Steve Kloves, J.K. Rowling
Uloge:Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint
Uzrast:PG-13
Award:nominovan za 2 Oskara
Box office:956 miliona USD
Studio:Warner Bros. Pictures, Heyday Films
Zemlja:UK
Website:www.harrypotterwizardscollection.com/
Jezik:engleski
Trajanje:146 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...