•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Herbie Fully Loaded (2005)

Davne 1968. snimljen je nezaboravni porodični klasik "Love Bug", uzbudljiva priča o čudesnom Volkswagenu 'Bubi'. Originalni film doživeo je nekoliko nastavaka i televizijsku seriju, a 2005. godine i savremenu verziju. U njoj neodoljivi automobil vozi jedna od najvećih tinejdžerskih zvezda današnjice, vrckasta Lindsay Lohan. Novi 'Heribe' izvrsno je prošao na bioskopskim blagajnama i vredi ga preporučiti gledaocima svih generacija. Simpatičnoj Lindsay Lohan društvo su pravili u filmu cenjeni glumci poput nekadašnjeg Batmana Michaela Keatona i slavnoga Mata Dillona.

Porodica Peyton oduvek je opsednuta brzinama i automobilskim trkama. Ipak, nakon što je preživela opasnu nesreću, karijera i život mlade Maggie Peyton razvijaju se u drugom pravcu, pa ona upravo završava fakultet.

Nakon što Maggie diplomira, njen tata Ray na jednom otpadu joj kupi skromni poklon Volkswagen "Bubu". Maggie ubrzo otkrije da "Buba" nije običan automobil već mašina sa dušom i čudesnim moćima, koju će u trci teško pobediti.

Žanr:avantura, komedija, porodični
Godina:2005
Reziser:Angela Robinson
Scenario:Thomas Lennon, Robert Ben Garant
Uloge:Lindsay Lohan, Michael Keaton, Cheryl Hines
Award:dve nagrade i 5 nominacija
Box office:66M USD
Studio:Walt Disney Pictures
Zemlja:United States
Website:disneydvd.disney.go.com/herbie-fully-loaded.html
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...