•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hidden Figures najbolji film udruženja filmskih glumaca u SAD

Film 'Hidden Figures', istinita priča o afroameričkim naučnicima u Nasi, osvojio je kasno sinoć nagradu kao najbolji film američkog Udruženja filmskih glumaca (SAG), pred predstojeću dodelu prestižnog Oskara.

Denzel Vašington u filmu "Fences" dobio je nagradu kao najbolji glumac dok je Ema Stoun proglašena za najbolju glumicu u mjuziklu "La La Land" koji je dobio rekordnih 14 nominacija za Oskara.

Ceremonija dodele nagrada u Los Anđelesu održana je u senci ukaza Donalda Trampa o zabrani ulaska u SAD državljana sedam muslimanskih zemalja, jer su neki glumci tokom govora pomenuli i osudili odluku američkog predsednika.

Zabrinutost je izrazila i američka Akademija za film i nauku, koja dodeljuje Oskare, navodeći da postoji mogućnost da iranskom reditelju Asgaru Farhadiju ne bude odobrena viza za dolazak na ceremoniju dodele nagrada koja je zakazana 26. februara u Los Anđelesu.

Farhadi čiji je film "Salesman" nominovan u kategoriji najboljeg stranog filma, izjavio je potom da neće prisustvovati ceremoniji dodele Oskara.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila