•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hot Shots (1991)

Urnebesna parodija reditelja i ko-scenariste Jima Abrahamsa, koja ništa od svoje atraktivnosti i zabave nije izgubila ni dvadesetak godina nakon što je snimljena. S obzirom da filmovi koje u svojim scenama ismejava - "Top Gun", "Ples s vukovima","Prohujalo s vihorom"... - spadaju u klasike, tako su i njegovi otkačeni gegovi uvek svima razumljivi i prilično aktuelni. Kao pomahnitali pilot zatupljenog izraza lica, Charlie Sheen je odradio jednu od svojih, ako ne najboljih, onda sigurno najpoznatijih uloga.

Nakon incidenta koji je nadređene naterao da se zapitaju oko njegove psihičke stabilnosti, vrhunski pilot Topper Harley (Charlie Sheen) napušta mornaricu i odlazi živeti sa Indijancima. Međutim, njegove su usluge američkoj vojsci preko potrebne, pa se Topper vraća u službu sa zadatkom uništenja nuklearnih pogona Saddama Husseina.

Na nesreću, Topper se nikako ne može naterati na mirno sarađivanje sa drugim pilotima, od kojih je jedan zaljubljen u istu ženu kao i on. Stari Topperovi psihički nedostaci polako se počinju ponovno pojavljivati, pa je samo pitanje dana kada će pilot popustiti pod pritiskom.

Hot Shots je jedan od filmova koje nikako ne smete propustiti da pogledate i da se lepo nasmejete.

Žanr:akcija, komedija, ratni
Godina:1991
Reziser:Jim Abrahams
Scenario:Jim Abrahams
Uloge:Charlie Sheen, Cary Elwes, Valeria Golino
Uzrast:PG-13
Studio:Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Website:www.foxmovies.com
Jezik:Engleski
Trajanje:84 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...