•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hugo Pool (1997)

Režiju i scenario za komediju Hugo Pool iz 1997. godine, podpisuje Robert Downey Sr., otac poznatog glumca Robert Downey Jr.-a. Glavnu ulogu igra Alyssa Milano.
Hjugo Dugej je devojka koja – kada nije zauzeta brigom o majci Minervi, navučenoj na kocku, i o ocu Henriju, navučenom na alkohol i razne droge – zarađuje za život čisteći bazene. Jednog dana Hjugo treba da očisti više od 40 bazena, a sve komplikuje činjenica da je L.A. pogodila suša i da joj je zabranjeno da koristi gradski vodovod kako bi ih napunila. Ovo su posebno neprijatne novosti za Čika Čikalinija, kriminalnog bosa koji pravi zabavu i insistira da mu bazen za tu priliku bude čist i ispunjen svežom vodom.

U nadi da će ublažiti Čikovu uznemirenost, Hjugo smišlja komplikovani plan koji uključuje cisternu i brzo putovanje do reke Kolorado. Hjugo usput sreće tajanstvenog autostopera, koji možda ima magične moći, i rešava probleme drugih mušterija uključujući Franca, uzrujanog filmadžiju, i Flojda, zgodnog čoveka u koga se zaljubljuje uprkos činjenici da on boluje od amiotrofične lateralne skleroze, bolesti poznatije kao Lu Gerigova bolest.

Žanr:komedija, romansa
Godina:1997
Reziser: Robert Downey Sr.
Scenario: Robert Downey Sr.
Uloge: Alyssa Milano, Mark Boone Junior, Malcolm McDowell
Uzrast:R
Studio: BMG Independents
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....