•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Human Nature (2001)

Režiju ovog filma iz 2001 godine podpisuje Michel Gondry, dok su se u glavnim ulogama našli: Tim Robbins, Patricia Arquette i Rhys Ifans. Film je osvojio 2 nagrade.

Psihološka farsa, film 'Ljudska priroda' prati uspone i padove opsesivnog naučnika, žene biologa i čoveka koji je rođen i odrastao u divljini. Dok naučnik Nejtan dresira divljeg čoveka, biolog Paf upoznaje ga sa nekim osnovnim pravilima bontona. Nejtanova devojka Lila bori se za čovekovu evolutivnu prošlost koja predstavlja nedostižnu slobodu za sve.

Usled trzavica koje se dešavaju, nastaje neobičan ljubavni trougao koji otkriva izopačenost ljudskog srca, emocija i uma. Ovaj film je komično istraživanje mesta u kom izviru želje, sveta u kome su i priroda i kultura idealizovane i precenjene.

Žanr:komedija, drama
Godina:2001
Reziser:Michel Gondry
Scenario:Charlie Kaufman
Uloge:Tim Robbins, Patricia Arquette, Rhys Ifans
Uzrast:R
Award:2 osvojene
Studio: Fine Line Features
Zemlja:France
Jezik:Engleski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...