•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I Don't Know How She Does It (2011)

“I Don't Know How She Does It” je američka komedija iz 2011. godine zasnovana na istoimenom romanu Allison Pearson. Naslovne uloge u ovom ostvarenju tumače: Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan i Greg Kinnear, adilm govori o Kate Reddy, finansijskoj službenici koja izdržava svoju porodicu.

Radnja filma govori o tome kako tokom dana Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) radi u firmi koja se bavi finansijskim menadžmentom u Bostonu, a tokom noći ona je posvećena majka dvoje dece i srećno udata žena. Njen suprug je arhitekta Richard (Greg Kinnear). Iako “balansira” između ova dva sveta, Kate generalno uspeva da pomogne i svojoj najboljoj prijateljici Allison (Christina Hendricks).

Isto tako, Kate ima koleginicu Momo (Olivia Munn), koja se plaši dece i samo je posvećena poslu. Onda Kate dobije novu poslovnu ponudu zbog koje će morati stalno da putuje po zemlji, a tu je i njen novi poslovni saradnik Jack (Pierce Brosnan), dok Kate-in suprug Richard takođe dobija poslovnu ponudu koju ne može da odbije. Iako se čini da ni Kate ni RIchard ne mogu da preuzmu više odgovornosti, potrebe modernog načina života su takve da oni nikada neće imati potupunu slobodu i mir, čak i ako se trude da bude tako.

Ovo je jako zanimljiva komedija koja oslikava mnogo realnih životnih situacija koje karakterišu današnjicu. Odlična glumačka ekipa je prava garancija da je pravi izbor pogledati ga.

MN
Žanr:komedija
Godina:2011
Reziser:Douglas McGrath
Scenario:Aline Brosh McKenna
Uloge:Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan, Kelsey Grammer
Uzrast:PG-13
Studio:Weinstein Company
Zemlja:United States
Website:www.howshedoesitmovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...