•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Imao živčani slom zbog dileme

Kada je Charlie Hunnam, poznat po seriji Sinovi anarhije, odustao od uloge Christiana Greyja u filmu '50 nijansi sive', svi su se raspisali o mogućim razlozima. Charlie je napokon prekinuo nagađanja i otkrio šta ga je nagnalo da, ipak, odustane od takve velike uloge.

Povodom premijere prve epizode poslednje sezone serije 'Sinovi anarhije', Charlie Hunnam dao je intervju za Moviefone u kojem je, napokon, otkrio zašto je odustao od uloge Christiana Grayja u filmu o kojem se već naveliko priča, iako još nije prikazan, 50 nijansi sive.

Mnogi su nagađali da Charlie nije hteo prihvatiti tu ulogu jer smatra da bi mu takvo nešto moglo 'ubiti' karijeru. Ali, istina je daleko od toga. Charlie, kako sam kaže, je imao živčani slom zbog teške dileme.

"To je jedna od onih stvari, proklet si ako napraviš, proklet si ako ne napraviš", kazao je Charlie te objasnio da je cela situacija nastala zbog njegovog pretrpanog rasporeda.

Osim snimanja 'Sinova anarhije', Charlie je tada imao i obvezu snimanja 'Crimson Peak', novi film Guillerma Del Tora. Poznati ga je reditelj, naime, toliko hteo u svom filmu da je celi raspored snimanja podredio upravo njemu.

"Trebao sam završiti seriju u petak uveče, zatim otići u Vancouver na '50 nijansi' iduće jutro. Propustio bih celu prvu nedelju proba i odmah bih počeo sa snimanjem u ponedeljak ujutro", objašanja Charlie kojeg su mnoge obožavateljice htele da vide u ulozi Greyja.

"Ako bih snimao za 'Nijanse', onda bih se nakon tri dana trebao vratiti na Crimson peak u Toronto. Iskreno, imao sam živčani slom", kazao je Charlie, nazivajući celu situaciju 'vrlo usranom' te smatra da se nikako ne bi mogao ubaciti u ulogu Christiana nakon svoje uloge bajkera u seriji 'Sinovi anarahije' unutar 48 sati.

Bez obzira što vremenski nikako nije mogao glumiti u filmu po hit romanu, Charlie žali za propustom jer je shvatio koliko će film biti velik samo po pisanju o njegovom odustajanju od uloge Christiana Greyja.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...