•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Iron Man 2 (2010)

Iron Man se u ovom nastavku bori protiv žestoke konkurencije i sukobljava s novim zlikovcem - Whiplashom (Mickey Rourke).

Sada kada svet zna da je superbogati industrijalac Tony Stark Iron Man, Tony pokušava naglasiti prednosti Iron Manovog odela ponovnim otvaranjem ekstravagantne izložbe Stark Expo, koju je pokrenuo njegov pokojni otac i na kojoj se izlažu ljudske inovacije nadahnute njegovom tehnologijom.

Dok američka vlada insistira na tome da Tony to revolucionarno oružje preda vojsci, Ivan Vanko-Whiplash, misteriozni čovek iz prošlosti porodice Stark, pokušava uništiti Tonyja otkrivanjem vlastitog razarajućeg oružja koje se temelji na Starkovoj tehnologiji. Napadnut sa svih strana i suočen sa vlastitim ličnim demonima, Tony je konačno primoran da pozove svoje saveznike – stare i nove – da mu pomognu u borbi protiv sila koje prete njemu i čitavom čovečanstvu...

U nastavku jednog od najkvalitetnijih filmova nastalih po superjunacima iz stripova pojavljuju se gotovo svi glavni likovi iz prvog dela. Nove snage u filmu su Mickey Rourke koji glumi Whiplasha, negativca u kojem su spojene karakteristike istoimenog lika i još jednog zlikovca iz istog stripa, Crimsona Dynama. Pojačanje u glumačkoj ekipi je i Sam Rockwell koji glumi Justina Hammera, multimiljardera i poslovnog konkurenta Tonyja Starka, koga i ovaj put utelovljuje Robert Downey Jr.

Žanr:akcija, avantura, sf
Godina:2010
Reziser:Jon Favreau, Kenneth Branagh
Scenario:Justin Theroux, Stan Lee
Uloge:Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Gwyneth Paltrow
Uzrast:PG-13
Award:Nominovan za Oscara, 3 nagrade i 24 nominacija
Box office:312M USD
Studio:Paramount Pictures, Marvel Entertainment, Marvel Studios
Zemlja:United States
Website:ironmanmovie.marvel.com/intl/au/mainsite
Jezik:Engleski
Trajanje:124 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...