•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jack Reacher: Never Go Back (2016)

Tom Cruise se vraća kao Jack Reacher u nastavku originalnog filma iz 2012. godine.

„Jednom major, uvek major“, vojni zvaničnik kaže Jacku Reacheru, liku Toma Cruisea, na početku njegove poslednje avanture, čiji naslov zvuči opasno kao i sama osnovna pouka ovog filma. „Ti si ovde legenda.“ Pitamo se da li je ovu rečenicu zahtevao sam Cruise, jer nas ne bi čudilo da se ona odnosi na to kolika je on zvezda. Čak i kada bi i to bilo istina, Cruiseova određena doza magnetizma, Reachera nam približava u ulogu omiljenog nam lika.

Ovo je takođe dobro, pošto Cruise inače jedva da mrda prstom da olakša Edwardu Zwicku da izdigne ovaj triler pun jurnjave, nalik onima iz 90-ih – čak i onda kada on zadaje udarce smrknutog lica i stegnute vilice. Ovog puta, bivši vojnik beži od korumpiranih elemenata svoje bivše jedinice, i ide da dokaže nevinost mlađeg, časnog komandanta koji je optužen za izdaju (igra je Cobie Smulder, koja ne pruža nastup dostojan njenog imena, ali je dobar sa aspekta same igre). Iako Zwickov film unapređuje inauguralan, nekoherentan ulazak Christophera McQuarriea u seriju 2012. godine, to nije urađeno po specijalnoj inicijativi samog filma. Međutim, ovo je efikasnije, manje konfuzno, i jednostavno ne misli brže nego što može da radi.

U svakom slučaju, Tom Cruise kao Jack Reacher mogu da prođu oštru bioskopsku kritiku jer donose akciju i zabavu kakvu publika voli.

Žanr:akcija, avantura, krimi
Godina:2016
Reziser:Edward Zwick
Scenario:Lee Child, Richard Wenk
Uloge:Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge
Uzrast:PG-13
Box office:51.2M USD
Studio:Paramount Pictures, Skydance Media, Huahua Media
Zemlja:United States
Website:www.jackreachermovie.com
Jezik:engleski
Trajanje:118 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...