•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jaws 3 (1983)

Michael i Sean, sinovi bivšeg policijskog načelnika Martina Brodyja, rade u vodenom parku Morski svet Floride koji vodi Calvin Bouchard. Sean se sprijatelji sa Kelly Ann Bukowski, a Michaelova devojka je glavna zoologinja koja radi sa delfinima Cindy i Sandy.

U toj laguni koju je čovek izgradio oko 12m ispod površine vode, Morski svet otvara novi deo koji se zove Kraljevstvo u moru, a koji se sastoji od staklenih tunela sa vlastitom kontrolnom sobom. Svi posetioci zabavnog parka oduševljeni su novom atrakcijom koji omogućuje posetiocima bliskije iskustvo podvodnog sveta bolje nego ikada ranije.

Na ceremoniju otvaranja dolaze mnoge ugledne zvanice... i jedan nepozvani gost - mladunče morskog psa koje slučajno zaluta u lagunu zabavnog parka i koje potom ugine. Ubrzo, njegova majka, velika preko deset metara, sledi trag svog mladunčeta, stvarajući najužasniju priču ikada snimljenu u vodi!

Žanr:triler
Godina:1983
Reziser: Joe Alves
Scenario: Peter Benchley
Uloge:Dennis Quaid, Bess Armstrong, Simon MacCorkindale
Uzrast:PG
Studio: Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:www.universalpictures.com
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...