•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jean Claude ponovo u akciji

Prije nekoliko dana u New Orleansu završeno je snimanje dela rimejka slavnog akcionog filma "Kickboxer", koji je belgijskog majstora borilačkih veština Jean Claude van Dammea zakucao u vrh zvezdanog carstva ovog žanra.

Nova verzija kultnog filma, "Kickboxer: Vengeance" donosi priču o Kurtu Sloanu (Alain Moussi), talentovanom borcu koji putuje na Tajland kako bi naučio tajne drevnog sporta i suočio se sa ubicom svog brata, Tong Poom (Dave Bautista).

Posebna zanimljivost je što, zbog preklapanja termina snimanja, u originalnu ulogu Majstora Chowa nije mogao tumačiti originalni Chow - Tony Jaa, ali mnoge će obradovati činjenica da je u njegovu ulogu spremno uskočio upravo van Damme.

- Veoma smo uzbuđeni što smo ušli u produkciju i što je s nama Jean Claude. Biće sjajno gledati kako on predaje štafetu Alainu Moussiju, kako bi celu franšizu preneli novim generacijama, izjavio je producent Ted Field. Reditelj filma, što bi mogao biti jedan od problema, je John Stockwell, više poznat po svojim sporednim ulogama, ali po rediteljskim ostvarenjima. Snimanje će se nastaviti u naredna dva meseca na Tajlandu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu