•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Aniston shvatila da je golotinja odličan recept za promociju

Još pre petnaestak godina čedna glumica Jennifer Aniston tužila je jedan magazin zbog objave njenih fotografija u toplesu.

Ali kako s godinama mentalno sazreva i Jen je shvatila da je golotinja odličan recept za promociju pa rado prihvata uloge kao što je ova najnovija – zubarice Julie Harris, seksualne pohotnice u komediji "Kako se rešiti šefa 2".

Njen lik ne zazire od igrica u lateksu i fetišističkih odevnih predmeta kojima izluđuje obične momke koji se pokušavaju domoći lake love a redom ih glume Jason Bateman, Charlie Day i Jason Sudeikis.

Da uživa u svojoj novootkrivenoj seksualnosti Jen je dokazala i na američkoj premijeri filma na kojoj je maštu publike dodatno zagolicala priznanjem da njen verenik Justin Theroux uživa u njezinoj ulozi nimfomanke i da su se odlično zabavili dok joj je kod kuće pomagao da uči tekst za film. Osim toga, okomila se i na nedavnu objavu impozantne zadnjice Kim Kardashian na naslovnici Papera rečima: – Žao mi je, Kim, ti si kopija. Moja je gola guza original!

Rekavši to mislila je na svoju nagu zadnjicu objavljenu 1996. na naslovnici Rolling Stonea i opet uspešno spojila prošlost i sadašnjost i promociju okrenula u svoju korist. Ta odlična komedija upravo igra i u našim bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...