•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jeremy Suarez

Jeremy Suarez (6. juli 1990.godine, Burbank, California, USA) je najpoznatiji je kao Džordan iz serije „The Bernie Mac Show” za koju je dva puta bio nominovan za NAACP Image Award.

Na televiziji je glumio i u „Chicago Hope“, „Mad TV“, „Beverly Hills, 90210“, „The Wayans Bros“, „Sister, Sister”, „Hey Arnold“ i „King of the Hill”. Snimio je i filmove Ladykillers (glumi Tom Hanks, režija Joel Coel), Jerry Maguire, Susan's Plan, Maniac Magee i najnoviji Chrysalis.

Sinhronizovao je The Land Before Time VIII: The Big Freeze, Elmo in Grouchland, Treasure Planet i za Oskara nominovani Brother Bear i njegov nastavak.

Filmografija:
2013 Angry Video Game Nerd: The Movie (post-production)
2012/III The Fix (post-production)
2012 Zambezia
2008 Extreme Movie
2007-2008 King of the Hill (TV series)
2006 Brother Bear 2 (video)
2001-2006 The Bernie Mac Show (TV series)
2005 The Proud Family Movie (TV movie)
2005 Room to Grow (short)
2004 Fat Albert
2004 The Ladykillers
2003 Brother Bear
2002 Hey Arnold! (TV series)
2002 Treasure Planet
2001 The Land Before Time VIII: The Big Freeze (video)
2001 Max Steel (TV series)
2000 MADtv (TV series)
1999 Beverly Hills, 90210 (TV series)
1998 Susan's Plan
1996-1998 Chicago Hope (TV series)
1998 The Wayans Bros. (TV series)
1997 Built to Last (TV series)
1996 Jerry Maguire
1996 Sister, Sister (TV series)

Podeli:



Preporucujemo

Faraž želi da glumi sebe u filmu o Brexitu
Film 'Mama Mia! idemo ponovo' danas počeo sa snimanjem
Sugar Creek Gang: Secret Hideout (2005) (2005)
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš za period od 10. do 16....
Tom Cruise se povredio na snimanju šestog nastavka...
Julia Roberts i Owen Wilson će nadahnuti mnoge u dirljivom...
Kineski blockbuster za dve nee delušao među 100...
5 razloga zbog kojih ne smete da propustite film 'Gadna...
U planu i treći nastavak 'Zone Zamfirove'
Neko će umreti da bi drugi mogli da žive
Urnebesna komedija 'Mame u provodu' od 10. avgusta u...
'Karate kid' nakon 30 godina dobija nastavak
Ustanovljena nagrada 'Milorad Mandić - Manda'
Gruzijski film 'Strašna majka' najbolji film 23. SFF-a
Del Boy i Rodney možda ponovo osvanu na TV ekranima
Forbes objavio listu najplaćenijih glumica
Prvi trejler igranog filma Princ Rastko Srpski
Objavljen trailer za drugu sezonu serije 'The Crown'
Film inspirisan novinskim naslovima
Počinje 41. Festival filmskog scenarija
Zavodnica Margot Robbie neprepoznatljiva u ulozi kraljice...
Istorijska drama o kraju jedne imperije
All of Me (1984) (1984)
Intrigantno i jezivo - pogledajte trejler za...
Enigma zvana Peter Handke
Film 'The Hitman's Bodyguard' na vrhu američkog box officea
Margot Robbie i Domhnall Gleeson u životnoj drami o autoru...
Kevin Spejsi i Ansel Elgort pretpremijerno u filmu 'Vozač'
The Music Lovers (1970) (1970)
Helen Hunt i Matthew Carnahan raskinuli nakon 16 godina veze