•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jessica Alba bi mogla uskoro biti bogatija za više stotina miliona, ali ne od glume

Biti globalno priznata filmska zvezda je super, ali je "pravi novac" u proizvodnji ekoloških pelena i proizvoda za njegu kože. Ovim se vodila Jessica Alba kada je pokretala privatni biznis u kome je danas izuzetno uspešna.

Njena kompanija Honest Company se bavi proizvodnjom ekoloških pelena i proizvoda za negu kože na prirodnoj bazi i procenjuje se da vredi blizu 1,52 milijarde eura. Alba ima udeo između 15 i 20 posto, a kompanija navodno ide uskoro na prodaju.

Ako je suditi prema trenutnoj vrednosti, glumica bi mogla postati bogatija za blizu 304 miliona eura čime bi postala jedna od najbogatijih žena u Silicijumskoj dolini.

Vanity Fair piše da njena kompanija Honest Company trenutno generiše više od 268 miliona eura godišnjeg prihoda, što je velika suma novca kada se u obzir uzmu proizvodi koji se prodaju.

Portal takođe navodi kako je Alba uspešna glumica, srećna supruga i brižna majka, a uz sve to i preduzetnica koja se na pokretanje kompanije odlučila kada je bila trudna, jer je htela za svoju decu da osigura samo prirodne materijale.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila