•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jessica Alba u filmu 'The Wright Girls'

Glumica Jessica Alba angažovana je na novom filmu 'The Wright Girls'.

Zanimljivo je da će ga režirati Kevin Connolly, najpoznatiji po svojoj ulozi u popularnoj seriji 'Entourage'.

'The Wright Girls' prati dve zvezde sitcoma koje su ujedno i cimerke i prijateljice. Ali njihovo prijateljstvo biva stavljeno na probu kada obe dobiju priliku za glavnu ulogu u jednom velikom filmu, u kojem ima mesta, naravno, samo za jednu od njih.

- Jako sam uzbuđen što ću sarađivati s Jessicom i predstaviti ovu priču publici - poručio je Connolly čiji će se novi film temeljiti prema japanskom hitu "2LDK" iz 2003. godine.

Spomenimo i kako reditelj sarađuje s Albom i na drami 'Deal Elaenor' koja se fokusira na dve teenejdžerke koje odu na put 1962. godine u potrazi za prvom damom SAD-a, Eleanor Roosevelt.

Osim toga, Alba će se pojaviti i u 'Sin City: A Dame to Kill For', nastavku filma "Sin City" iz 2005. godine koji ovih dana ima svetsku premijeru.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...