•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jessica Chastain je nova Marilyn Monroe

Jessica Chastain je u završnim pregovorima da zaigra neponovljivu Marilyn Monroe, prenosi The Wrap!

Glumica koja je dvaput bila nominovana za Oscara trebala bi da igra Marilyn Monroe u biografskoj drami Andrewa Dominika Blonde koju će producirati Plan B (u vlasništvu Brada Pitta) i Worldview Entertainment. Iako smo nedavno mogli gledati Michelle Williams kao Marilyn Monroe u filmu 'My Week with Marilyn', ovo bi trebao biti sasvim drugačiji film.

Podsetimo, Blonde je najavljena još 2010. godine, a radi se o ekranizaciji istoimenog romana autorke Joyce Carol Oates koji govori o unutarnjem i duhovnom životu Norme Jeane Baker kasnije poznate po imenu Marilyn Monroe. Oates je posegla za svim mogućim istorijskim izvorima kako bi roman bio što verodostojniji, a o njegovom uspehu svedoči i činjenica da je 2001. godine bio u finalu za nagradu Pulitzer.

Andrew Dominik primio se i adaptacije romana i režije, a s Bradom Pittom već je imao nekoliko uspešnih saradnji (Ubij ih nežno, Ubistvo Jessea Jamesa...) dok je Pitt sarađivao sa Jessicom Chastain na fantastičnoj drami Drvo života.

Neko se vreme Naomi Watts spominjala kao favorit za ulogu u Blonde, a roman je 2001. godine već bio ekraniziran i to u obliku mini serije sa Poppy Montgomery u glavnoj ulozi.

Jessicu Chastain već smo mogli videti kao plavušu u drami Tajni život kućnih pomoćnica pa je nije teško zamisliti i u ulozi Marilyn Monroe.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...