•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Joe Strummer: The Future Is Unwritten (2007)

'Joe Strummer: The Future Is Unwritten' je dokumentarni film režisera Juliana Templea u kome na hronološki način prikazuje transformaciju pevača i gitarista punk grupe "The Clash", Joea Strummera, iz potpunog anonimusa u punk rock ikonu.

Kao frontmen benda The Clash, od 1977. pa nadalje, Joe Strummer je zauvek promenio život svojim obožavateljima. Četiri godine nakon njegove smrti, njegov je uticaj obišao celi svet i to snažnije nego ikada pre.

"Neispisana budućnost" Juliana Templea, prikazuje Joea Strummera ne samo kao legendu ili muzičara, nego i kao pravog "komunikatora" našeg vremena. U filmu koji slavi Joe Strummera pre, za vreme i posle The Clash-a, reditelj je povukao crtu između zajedničke istorije punka i ličnog prijateljstva, koje se razvilo tokom poslednjih nekoliko godina Strummerovog života. Svoje misli o tom velikom rock autoru u filmu daju Martin Scorsese, Red Hot Chili Peppers, Mick Jones i veliki broj mnogih drugih.


Žanr:dokumentarni, biografski, muzički
Godina:2007
Reziser:Julien Temple
Uloge:Joe Strummer, Steve Jones, Mick Jones
Award:1 nagrada i dve nominacije
Studio:Parallel Film Productions, FilmFour, Nitrate Films
Zemlja:Ireland
Website:joestrummerthemovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:124 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu