•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johnny English Reborn (2011)

Rowan Atkinson se vraća ulozi neverovatnog tajnog agenta koji ne poznaje strah od opasnosti u komičnom špijunskom trileru Johnny English Reborn. U ovoj najnovijoj avanturi, ovaj neverovatni obaveštajac u tajnoj službi njenog visočanstva moraće da zaustavi grupu internacionalnih ubica pre nego što eliminišu svetskog vođu i prouzrokuju globalni haos.

Nakon što je najbolji špijun MI-7 nestao sa radara, on je godinama usavršavao svoje jedinstvene veštine u udaljenoj oblasti Azije. Ali kada nadređeni iz tajne službe saznaju za njegov pokušaj atentata na premijera Kine, moraće da uhvate potpuno neuobičajenog agenta. Sad kad je svetu još jednom potreban, Johnny English se vraća u akciju.

S jednom prilikom za iskupljenje, moraće da iskoristi najnovije hi-tech gedžete da razotkrije zavereničku mrežu koja obuhvata KGB, CIA pa čak i MI-7. Dok ga samo dani dele od konferencije svetskih lidera, jedan čovek će morati da iskoristi sve trikove koje poseduje da bi nas sve zaštitio.

Za Johnnyja Englisha, katastrofa može biti opcija, ali neuspeh nikad.

Žanr:avantura, komedija, triler
Godina:2011
Reziser:Oliver Parker
Scenario:Hamish McColl, William Davies
Uloge:Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Dominic West
Uzrast:PG
Studio:Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:www.universalpictures.com
Jezik:Engleski
Trajanje:101 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu