•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jon Hamm i Zach Galifianakis u 'Keeping Up With the Joneses'

Jon Hamm i Zach Galifianakis, glumački je dvojac kojeg ćemo uskoro gledati u novoj, nadolazećoj komediji 'Keeping Up With the Joneses'.

Iako su još u fazi pregovora, projekt pod nazivom 'Keeping Up With the Joneses' pratiće par iz predgrađa koji sazna kako su njihovi novi, harizmatični komšije zapravo agenti na tajnom zadatku.

Režije spomenutog filma trebao bi se primiti Greg Mottola, inače poznat po filmovima 'Superbad' i 'Paul'. Walter Parkes i Laurie MacDonald duo je koji će film producirati za Fox 2000, a kome će pripasti tačno koja uloga u filmu, još nije poznato.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...