•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jonah Hill

Jonah Hill je jedan od mladih holivudskih zvezda koji je bio nominovan za Oskara i mnoge druge nagrade za svoju ulogu u filmu Moneyball.

Trenutno snima 22 Jump Street, nastavak hita 21 Jump Street u kojem je glumio s Čaningom Tejtumom, a nedavno je završio sa snimanjem True Story i glumio u filmovima Django Unchained, This Is The End, The Watch. Probio se ulogom u velikom hitu Superbad, kad je postao deo „klana“ Džada Apatova i nastavio da nastupa u njegovim komedijama i filmovima koje Apatov producira - Get Him to the Greek, Funny People, Forgetting Sarah Marshall, The 40-Year-Old Virgin, i u nezavisnom film Cyrus koji su režirali i napisali Džej i Mark Diplas.

Pozajmio je svoj glas u animiranim hitovima Megamind, How to Train Your Dragon i Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!, a učestvuje i u nastavku How to Train Your Dragon 2 koji će izaći u bioskope 2014. godine.

Hil je 2011. osmislio i dao svoj glas glavnom liku u hvaljenoj animiranoj seriji Allen Gregory, a iste je godine režirao i muzički spot za pesmu Sare Barej “Gonna Get Over You”. Napisao je scenario i glumi u The Adventurer’s Handbook, kao i scenario za Pure Imagination.

Filmografija:
xxxx Good Time Gang (pre-production)
2014 How to Train Your Dragon 2 (post-production)
2014 22 Jump Street (post-production)
2014/I True Story (post-production)
2014 The Lego Movie (completed)
2013 The Wolf of Wall Street
2013 This Is the End
2012 Django Unchained
2012/I The Watch
2012 21 Jump Street
2011 Allen Gregory (TV Series)
2011 The Sitter
2011 Dragons: Gift of the Night Fury (Video short)
2011 Moneyball
2010 Megamind
2010 Legend of the Boneknapper Dragon (TV Short)
2010 Get Him to the Greek
2010 How to Train Your Dragon
2010/I Cyrus
2009 The Simpsons (TV Series)
2009 The Invention of Lying
2009 Deep Inside (TV Series)
2009 Funny People
2009 Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
2009 Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (Video Game)
2009 Reno 911! (TV Series)
2009 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV Series)
2008/I Just Add Water
2008 Forgetting Sarah Marshall
2008 Horton Hears a Who!
2008 Strange Wilderness
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2007 Wainy Days (TV Series)
2007 Superbad
2007 Evan Almighty
2007 Human Giant (TV Series)
2007 Knocked Up
2007 Rocket Science
2006 Clark and Michael (TV Series)
2006 10 Items or Less
2006 Accepted
2006 Click
2006 Campus Ladies (TV Series)
2006 Grandma's Boy
2005 The 40-Year-Old Virgin
2004 NYPD Blue (TV Series)
2004 I Heart Huckabees


Podeli:



Preporucujemo

Kineski blockbuster za dve nee delušao među 100...
Selena Gomez se vraća glumi u novom filmu Woodyja Allena
Klovn Penivajs ponovo ledi krv u žilama
Počinje 41. Festival filmskog scenarija
OTKAČENE TRUDNICE - LADIES NIGHT U BIOSKOPU VILIN GRAD
White Squall (1996) (1996)
Film inspirisan novinskim naslovima
Faraž želi da glumi sebe u filmu o Brexitu
Del Boy i Rodney možda ponovo osvanu na TV ekranima
Julia Roberts i Owen Wilson će nadahnuti mnoge u dirljivom...
U planu i treći nastavak 'Zone Zamfirove'
Pretpremijera filma o Hipi dolina – Ceo svet u jednoj...
Margot Robbie i Domhnall Gleeson u životnoj drami o autoru...
Daniel Craig potvrdio da će još jednom da glumi Jamesa...
'Karate kid' nakon 30 godina dobija nastavak
Nova epizoda 'Game Of Thrones' - Zima je konačno stigla
All of Me (1984) (1984)
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš za period od 10. do 16....
Educating Rita (1983) (1983)
Tom Cruise se povredio na snimanju šestog nastavka...
Repertoar bioskopa Vilin grad od 10. do 16. avgusta
Serija 'The Defenders' okuplja superheroje iz prethodnih...
Kevin Spejsi i Ansel Elgort pretpremijerno u filmu 'Vozač'
5 razloga zbog kojih ne smete da propustite film 'Gadna...
Istorijska drama o kraju jedne imperije
The Music Lovers (1970) (1970)
Ustanovljena nagrada 'Milorad Mandić - Manda'
Urnebesna komedija 'Mame u provodu' od 10. avgusta u...
Repertoar bioskopa Vilin grad od 17. do 23. avgusta
Kevin Spejsi i Ansel Elgort pretpremijerno u filmu 'Vozač'