•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jonah Hill

Jonah Hill je jedan od mladih holivudskih zvezda koji je bio nominovan za Oskara i mnoge druge nagrade za svoju ulogu u filmu Moneyball.

Trenutno snima 22 Jump Street, nastavak hita 21 Jump Street u kojem je glumio s Čaningom Tejtumom, a nedavno je završio sa snimanjem True Story i glumio u filmovima Django Unchained, This Is The End, The Watch. Probio se ulogom u velikom hitu Superbad, kad je postao deo „klana“ Džada Apatova i nastavio da nastupa u njegovim komedijama i filmovima koje Apatov producira - Get Him to the Greek, Funny People, Forgetting Sarah Marshall, The 40-Year-Old Virgin, i u nezavisnom film Cyrus koji su režirali i napisali Džej i Mark Diplas.

Pozajmio je svoj glas u animiranim hitovima Megamind, How to Train Your Dragon i Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!, a učestvuje i u nastavku How to Train Your Dragon 2 koji će izaći u bioskope 2014. godine.

Hil je 2011. osmislio i dao svoj glas glavnom liku u hvaljenoj animiranoj seriji Allen Gregory, a iste je godine režirao i muzički spot za pesmu Sare Barej “Gonna Get Over You”. Napisao je scenario i glumi u The Adventurer’s Handbook, kao i scenario za Pure Imagination.

Filmografija:
xxxx Good Time Gang (pre-production)
2014 How to Train Your Dragon 2 (post-production)
2014 22 Jump Street (post-production)
2014/I True Story (post-production)
2014 The Lego Movie (completed)
2013 The Wolf of Wall Street
2013 This Is the End
2012 Django Unchained
2012/I The Watch
2012 21 Jump Street
2011 Allen Gregory (TV Series)
2011 The Sitter
2011 Dragons: Gift of the Night Fury (Video short)
2011 Moneyball
2010 Megamind
2010 Legend of the Boneknapper Dragon (TV Short)
2010 Get Him to the Greek
2010 How to Train Your Dragon
2010/I Cyrus
2009 The Simpsons (TV Series)
2009 The Invention of Lying
2009 Deep Inside (TV Series)
2009 Funny People
2009 Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
2009 Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (Video Game)
2009 Reno 911! (TV Series)
2009 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV Series)
2008/I Just Add Water
2008 Forgetting Sarah Marshall
2008 Horton Hears a Who!
2008 Strange Wilderness
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2007 Wainy Days (TV Series)
2007 Superbad
2007 Evan Almighty
2007 Human Giant (TV Series)
2007 Knocked Up
2007 Rocket Science
2006 Clark and Michael (TV Series)
2006 10 Items or Less
2006 Accepted
2006 Click
2006 Campus Ladies (TV Series)
2006 Grandma's Boy
2005 The 40-Year-Old Virgin
2004 NYPD Blue (TV Series)
2004 I Heart Huckabees


Podeli:



Preporucujemo

Runi Mara u filmu koji šokira svet
The Brain from Planet Arous (1957) (1957)
Specijalne filmske projekcije na Kolarcu povodom Svetskog...
The Wizard of Gore (1970) (1970)
Premijera druge sezone serije 'Preacher' 29. juna na AMC...
American Assassin (2017) - uskoro
Repertoar bioskopa Vilin grad od 15. do 21. juna
Trostruki oskarovac Daniel Day-Lewis se povlači iz glume
Jack Goes Boating (2010) (2010)
Perfetti sconosciuti (2016) - uskoro
The Hitman’s Bodyguard (2017) - uskoro
Surviving the Game (1994) (1994)
Ladies night u bioskopima Cineplexx
Film Zaveštanje danas na Moskovskom filmskom festivalu
Komedija 'Alibi.com' od 15. juna u našim bioskopima
Porodični dan uz animiranu avanturu 'Automobili 3' u...
Nastavak mjuzikla 'Mama mia' snimaće se na Visu
Bradley Cooper kao rock zvezda zasvirao gitaru na...
Lindsay Lohan se vraća na male ekrane
Kristen Stjuart u jedinstvenoj ulozi
U pripremi nastavak filma Wonder Woman
'Grozan ja 3' izazvao oduševljenje publike na premijernim...
Premijera filma 'Transformersi - Poslednji vitez' 21. juna...
The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017) - uskoro
U krvi Carrie Fisher pronađeni tragovi kokaina, heroina i...
Kidnap (2017) - uskoro
Ludilo devojačke večeri - Ladies Night u bioskopu Vilin...
Najnoviji trailer sedme sezone 'Game of Thrones'...
Predstavljamo mlade filmske autore: LUKA PAPIĆ, sreda 14.6.
Ron Howard će režirati film o Han Solu, junaku iz Ratova...