•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Još jedna ekranizacija života Marilyn Monroe

Večita holivudska inspiracija, Marilyn Monroe, utelovljenje je glamuroznog štiha zlatnog doba Hollywooda i ultimativna je starleta. Ova glumica još uvek za sobom vuče kontroverzne teme i sve s njenim imenom u naslovu privuče veliki interes publike.

Ovog puta na redu je mini-serija sa četiri nastavka pod jednostavnim nazivom Marilyn. Serija je temeljena na knjizi pisca J. Randyja Taraborrellija intrigantnog naslova The Secret Life of Marilyn Monroe.

Mini-seriju će režirati Laurie Collyer, a scenario prema članku koji je napisao Stephen Kronish. S obzirom na kojem članku je serija pripremljena ne iznenađuje da je će serije prikazati deo života ikone seksipila koji je dugo bio sakriven od javnosti.

Ekranizirani portret Marilyn Monroe uključivaće i onu svima poznatu stranu njene javne ličnosti, seksipilnu starletu, ali i privatan život u kojem se bori s neuspelim brakom, potrebom da zadobije odobravanje muškaraca u svom životu i glumačkom umetnosti.

Do sada naslovna uloga nije dodeljena nijednoj glumici, tako da još uvek nemamo najnoviju Marilyn. Ali, objavljeno je kako jedna od glumačkih ikona učestvuje u projektu.

U ulozi Gladys, majke Marilyn Monroe, naći će se Susan Sarandon što podiže nade i u izbor glumice za vodeću ulogu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...