•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Julianne Moore u drami 'Freeheld'

Julianne Moore naći će se rame uz rame uz Ellen Page u nezavisnoj drami Freeheld, u kojoj bi trebao da glumi i Zach Galifianakis u sporednoj ulozi.

Temeljen na istoimenom kratkom dokumentarnom filmu rediteljice Cynthie Wade, koji je 2007. godine osvojio nagradu Oscar, film donosi istinitu priču o pokojnoj Laurel Hester (Moore), detektivki čiji se celi svet sruši kada sazna da ima neizlečivu bolest, a da su joj vlasti onemogućile da svoje povlastice prepiše na svoju životnu partnerku Stacie Andree (Page).

Laurelina konzervativna policijska partnerka Dane Wells ostala je šokirana saznanjem o njenoj seksualnoj orijentaciji ali postala je vođa borbe za prava istospolnih parova. Za tu ulogu još nije objavljen odabir glumice. Galifianakis bi se trebao naći u ulozi Stevena Goldsteina, aktivista organizacije Garden State Equality.

Rediteljsku palicu preuzeće Peter Sollett dok je scenario napravio Ron Nyswaner. Za sada je okvirni dogovor da sa produkcijom počinju na leto tako da film očekujemo sledeće godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...