•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Just Married (2003)

“Just Married” je američka romantična komedija koju je režirao Shawn Levy, a scenario je napisao Sam Harper. U glavnim ulogama su Ashton Kutcher i Brittany Murphy.

Film počinje onda kada su Tom i Sarah na aerodromu, nekoliko meseci ranije, Tom Leezak (Ashton Kutcher) i Sarah McNerney (Brittany Murphy) se sreću kada je Tom iznenada udari fudbalskom loptom. nekoliko meseci kasnije, uprkos protivljenju Sarah-inih bogatih roditelja, njih dvoje se venčavaju.

Međutim, svako od njih ima tajnu koju žele da sačuvaju od onog drugog: Tom ne želi da ona sazna da joj je on slučano ubio psa, a Sarah ne želi da Tom sazna da je ona spavala sa Peter-om Prentiss-om (Christian Kane). Tom i Sarah odlučuju da odu na medeni mesec u luksuznom hotelu u podnožiju Alpa.

Kada stignu u hotel kreću sve njihove avanture. Važno je to da su uspeli da obezbede smeštaj u luksuznom hoelu samo zbog finansijske pomoći Sarah-inih bogatih raditelja, kojima Tom obećava povratak novca čim bude mogao da ima. Upravo venčan par odlazi u Veneciju, ali se Tom-u ubrzo posatje dosadno, pa odlučuju dase razdvoje na jedan dan. On odlazi u bar da gleda sport, a Sarah nastavlja da razgleda znamenitosti grada. Sarah shvata da je Peter u istom hotelu, pa je to na neki način primorava da započne razgovor sa Tom-om koji joj otkriva da je slučajno ubio njenog psa, a ona mu priznaje da je spavala sa Peter-om.

Tada postaju besni, Tom odlazi u bar i upoznaje neku devojku, a Sarah slučajno sreće Peter-a. Upravo venčan bračni par će morati da se snađe u toj gomili iskušenja koja su im odjednom nametnuta.

Na kraju se film vraća radnjom u sadašnje vreme, gde se Sarah odselila, a Tom želi da je povrati i provaljuje u njenu kuću da bi priznoa da je voli. Na kraju, bračni par počinje da se priseća događaja sa medenog meseca, a Sarah-ina porodica konačno prihvata njihov brak.

Ovo je odlično filmsko ostvarenje koje vredi pogledati.

MN
Žanr:komedija, romansa
Godina:2003
Reziser:Shawn Levy
Scenario:Sam Harper
Uloge:Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Christian Kane
Uzrast:PG-13
Award:9 nominacija
Studio:Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu