•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Justin Zackham

Scenarista, reditelj i producent Džastin Zakam (rođen 16. decembra 1970.) se posle diplome odmah preselio u Los Anđeles i ubrzo režirao svoj prvi film Going Greek. Zatim je 2003. radio na scenariju i režirao dokumentarac The Fastest Man in the World, a njegov sledeći veliki projekat je bila drama The Bucket List sa Džekom Nikolsonom i Morganom Frimenom. Zakamov drugi veliki filmski pokušaj je Venčanje godine, o dugo razvedenom paru koji se pretvara da je još uvek zajedno, zbog velikog porodičnog venčanja. Zakam je takođe radio kao scenarista i izvršni producent na televizijskoj seriji Lights Out i osvojio nagradu Viewer's Choice Award za najbolji kratki film 1999. godine – Caught in the Act.

Filmografija - režiser:
2013 The Big Wedding
2001 Going Greek
1999 Caught in the Act (short)

Filmografija - scenarista:
2013 One Chance (screenplay) (post-production)
2013 The Big Wedding (screenplay)
2011 Lights Out (TV series)
2007 The Bucket List (written by)
2003 The Fastest Man in the World (documentary)
2001 Going Greek (written by)
1999 Caught in the Act (short) (writer)

Filmografija - producent:
2013 The Big Wedding (producer)
2011 Lights Out (TV series) (executive producer - 13 episodes)
2007 The Bucket List (executive producer)
2003 The Fastest Man in the World (documentary) (producer)
2001 Going Greek (producer)
1999 Caught in the Act (short) (producer)

Podeli:



Preporucujemo

Kevin Spejsi i Ansel Elgort pretpremijerno u filmu 'Vozač'
U planu i treći nastavak 'Zone Zamfirove'
Zavodnica Margot Robbie neprepoznatljiva u ulozi kraljice...
Gruzijski film 'Strašna majka' najbolji film 23. SFF-a
Kineski blockbuster za dve nee delušao među 100...
'Karate kid' nakon 30 godina dobija nastavak
Objavljen trailer za drugu sezonu serije 'The Crown'
Enigma zvana Peter Handke
Počela prodaja kompleta karata za 'Filmske susrete'
Serija 'The Defenders' okuplja superheroje iz prethodnih...
Selena Gomez se vraća glumi u novom filmu Woodyja Allena
Razvode se glumci Chris Pratt i Anna Faris
Film 'Mama Mia! idemo ponovo' danas počeo sa snimanjem
Margot Robbie i Domhnall Gleeson u životnoj drami o autoru...
Istorijska drama o kraju jedne imperije
Rani audio radovi dizajnera Dejana Kršića uskoro na...
Forbes objavio listu najplaćenijih glumica
Prvi trejler igranog filma Princ Rastko Srpski
Faraž želi da glumi sebe u filmu o Brexitu
Disney raskida ugovor s Netflixom i pokreće vlastitu...
Ko najviše radi u Holivudu?
Klovn Penivajs ponovo ledi krv u žilama
Del Boy i Rodney možda ponovo osvanu na TV ekranima
Will Smith o ulozi u filmu o Baracku Obami
'Beri Sil - Američki original' premijerno 30. avgusta
Daniel Craig potvrdio da će još jednom da glumi Jamesa...
Počinje 41. Festival filmskog scenarija
Robert Pattinson potrošio stotine dolara lažnog novca...
'Burek' otvara filmski festival Divan u Rumuniji
Tom Cruise se povredio na snimanju šestog nastavka...