•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako razgovarati sa vanzemaljcima: SF film 'Arrival' stiže u bioskope 1. septembra

Film redatelja Denisa Villeneuvea mogao bi dopuniti ovogodišnju kolekciju naučnofantastičnih filmova, a to obećava tematika i vrlo dobra glumačka postava.

Film "Arrival" je baziran na kratkoj priči "Story of Your Life" pisca Teda Chianga i prati lingvistkinju Louise Banks koju igra Amy Adams u njenom pokušaju da dešifrije jezik vanzemaljaca koji odluče da posete Zemlju.

Razlog njihovog dolaska nije jasan i Adams predvodi malu grupu ljudi koji će pokušati da spreče globalnu katastrofu uzrokovanu masovnim strahom od nepoznatog.

Scenario potpisuje Eric Heisserer, a koštao je oko 50 miliona američkih dolara.

Svetska premijera filma zakazana je za 1. septembar, a pored navedene Adams uloge tumače Jeremy Renner, Forest Whitaker i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...