•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako ubiti vanzemaljca?

Postoje određeni načini koji su nam savetovali scenaristi odredjenih filmskih dela.

Najjednostavniji je da drogu koju, i ako, koristite (a ukoliko ne koristite morate, Vi jednostavno morate, da upoznate nekoga ko je koristi kako bi spasili svoj život u odgovarajućem momentu), i elem, nju zabodite u oko vanzemaljca, čim mu pronadjete to oko (primer možete videti u filmu “The Faculity”).

Sledeći predlog je pustite muziku, posebno jodlovanje. Ukoliko nemate jodlovoanje u svojoj kolekciji, iznajmite soundtrack “Big Business” i na jednoj od numera Bette Midler savršeno jodluje, što će zasigurno umrtviti život vanzemaljca. (Imate odličan primer u “Mars Attacks”).

Uvek treba pri ruci imati plamenobacač, što nam je dokazao Kurt Russel u “The Thing.”

Kada čovek odlazi na odmor negde on se lepo raspita o svim prednostima i manama mesta koje će posetiti. Medjutim, vanzemaljac, toliko superiornije biće, barem je tako prikazan, ne proverava planetu koju planira da osvoji i u tome leži naša prednost. Čašom vodom rešite se najezde (Divan primer filmom “Signs”).

Za kraj, da nije toliko uvredljivo, bilo bi smešno. Molite se da imate perut jer samo šamponom protiv peruti možete da se rešite te napasti. Jeste komedija ali i komedija treba da ima, maker nešto, inteligencije. (Tužan primer filma “Evolution”).

Znači dragi moji, u ranac: kokain, CD sa jodlovanjem, praktični plamenobacač, flašica sa vodom i šampon protiv peruti omogući će Vam da posetite bilo koju planet u svemiru… i dalje od njega…

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....