•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Kapetan Amerika - Građanski rat' premijerno 4. maja u bioskopu Cineplexx Ušće shopping center

Premijera filma "KAPETAN AMERIKA – GRAĐANSKI RAT" (CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR) će se održati u sredu, 4. maja u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 20 časova.

Fanovi koji nisu stigli da obezbede svoje karte za premijerno prikazivanje nove priče o omiljenim Osvetnicima, moći će da pogledaju ovaj film većod 5. maja, kada stiže na redovne repertoare naših bioskopa.

Film će biti dostupan u 2D i 3D tehnici, a prikazivaće se u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dom Sindikata, Roda, Tuckwood, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Art (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni centar (Jagodina), Dom kulture (Pirot), Leskovački kulturni centar, Dom kulture (Šabac), Cadmus Cineplex (Budva), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica), kao i u odabranim gradovima Srbije putem Mobilne 3D opreme.

Marvelov „Kapetan Amerika - Građanski rat" govori o Stivu Rodžersu koji predvodi novooformljeni tim Osvetnika u njihovim neprestanim naporima da zaštite čovečanstvo. Ali, posle još jednog incidenta u kojem su učestvovali Osvetnici i koji je doveo do kolateralne štete, vrši se sve veći politički pritisak da se uspostavi sistem odgovornosti, zbog čega se osniva telo koje će nadgledati i rukovoditi timom. Novi status kvo deli Osvetnike na dve struje – jednu predvodi Stiv Rodžers i njegova želja da Osvetnici ostanu slobodni da štite čovečanstvo bez državnog uplitanja, a drugu Toni Stark i njegova iznenađujuća odluka da podrži državno nadgledanje i odgovornost. Spremite se da odaberete stranu i pridružite se neprestanoj akciji koja će se odigravati na dva fronta.

Prvi put u franšizi „Kapetan Amerika" pojavljuje se Robert Dauni Džunior kao omiljeni super heroj Ajron Men, a tu je i Spajdermen čiji lik po prvi put tumači mladi Tom Holand.

Posle velikog uspeha filma „Kapetan Amerika – Zimski Vojnik" kod publike i kritičara, producent Kevin Fejgi i njegov tim su bili uzbuđeni što su doveli braću Ruso da ponovo režiraju treći nastavak ove franšize. Pošto su prva dva filma imala potpuno različiti ton, Ruso braća su želela da to nastave i u trećem filmu.

Entoni Ruso kaže: „Naš cilj je bio da ispričamo priču tako da obe strane imaju jake argumente. I Toni Stark i Stiv Rodžers kao likovi imaju vrlo ubedljive strane priče. Hteli smo da ljudi budu sukobljeni i rastrzani, što stvara određenu tenziju oko toga šta će se dogoditi posle ovog filma."

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...