•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Karte u prodaji, 'Paklene ulice 8' i 'Mali šef'

Ovog proleća na repertoaru bioskopa Cineplexx Niš očekuju nas odlični filmovi! Karte za dva najiščekivanija filma ovog aprila su već u prodaji na blagajni bioskopa.

Za ljubitelje brzih automobila i sjajne akcije, na veliko platno stižu „Paklene ulice 8“ u okviru Men's night događaja 20. aprila u 20 časova. Sve posetioce bioskop Cineplexx će obradovati sa super programom i poklonima iznenađenja!

Mališane i one koji se tako osećaju, obradovaće najnovija sinhronizovana avantura „Mali šef“ koja će se premijerno prikazati 8. i 9. aprila u terminima od 16 i 18 časova.

U filmu „Paklene ulice 8“ , Vinu Dizelu se pridružuju zvezde iz prethodnih delova: Dvejn Džonson, Džejson Stetam, Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris „Ludakrisa“ Bridžis, Natali Emanuel, Elsa Pataki i Kurt Rasel. Po prvi put se u serijalu pojavljuju Šarliz Teron, Skot Istvud i oskarovka Helen Miren.

Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kada misteriozna žena (Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda ne može da pobegne i kada izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali.

Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravanica kod Barencevog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni....i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu.

Autori animiranih avantura „Šrek“ i „Madagaskar“ predstavljaju svoj novi projekat. „Mali šef“ je urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, ispričana iz ugla neodoljivog, ali pomalo nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Glasove glavnim likovima pozajmljujuSrđan Timarov, Nikola Brun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša, dok je rediteljka sinhronizacije Tea Puharić.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...