•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kate Hudson nakon četiri godine raskinula veridbu sa Mattom Bellamyjem

Glumica Kate Hudson i frontmen rock benda Muse, Matt Bellamy, bili su zajedno četiri godine, a sada je njihovoj vezi došao kraj.

Matt je zaprosio Kate još u aprilu 2011. godine, ali ona mu nije htela reći sudbonosno 'da' jer joj papir nikada nije predstavljao veliku stvar i smatrala je kako ljudi mogu biti srećni zajedno i ako nisu venčani.

Mediji su već duže vreme nagađali kako nešto ne štima u vezi ovog slavnog para, a sada je to potvrdio i Katein potparol za štampu.

"Kate i Matt već neko vreme ne žive zajedno i nisu zajedno. Raskinuli su veridbu, ali ostaće u prijateljskim odnosima zbog sina", rekao je glumičin potparol za štampu za časopis People.

Mediji su se raspisali da je slavna lepotica raskinula veridbu zbog plesača Dereka Hougha s kojim je viđena ovog vikenda na večeri u Los Angelesu, a očevici tvrde da su bili vrlo bliski i zajedno se zabavljali do jutra.

Hudson i Bellamy imaju trogodišnjeg sina Binghama Hawna, a pre veze s Bellamyjem, Kate je šest godina bila u braku s rokerom Chrisom Robinsonom s kojim ima desetogodišnjeg sina Rydera.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila