•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Katniss Everdeen u Guinnessovoj knjizi rekorda

Katniss Everdeen, heroina koju igra oskarovka Jennifer Lawrence u megapopularnoj SF avanturističkoj franšizi Igre gladi (Hunger Games), našla se u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najuspešnija filmska junakinja.

Majka heroine je Suzanne Collins čija je trilogijska proza takođe doživela veliki uspeh. Filmska je junakinja postala simbol pobune protiv ugnjetavanja, a zaslužila je Guinnessovu titulu zbog fenomenalnog finansijskog uspeha prva dva filma, posebno prošlogodišnjeg Catching Fire, najprofitabilnijeg dela serijala koji je dosada širom sveta zaradio više od 850 miliona dolara.

To ga je svrstalo na 37. mesto filmova sa najvišom zaradom i obezbedilo mu titulu ostvarenja sa najvećom zaradom koje je distribuirala kompanija Lionsgate. Ujedno je i peti film s najvećom zaradom u 2013. godini i najprofitabilniji postapokaliptični film svih vremena.

Nova Guinnessova knjiga rekorda izlazi 11.septembra.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...