•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Keti Peri počinje i filmsku karijeru

Keti Peri se izgleda sprema za svoje nove glumačke pokušaje. Novinari su je videli na večeri sa vrhunskim holivudskom producentom Simonom Kinbergom (poznat po "X-Men" filmovima) u ekskluzivnom restoranu u Londonu.

Njima su se pridružili i glumac James McAvoy i Nicholas Hoult a izvori kažu da se ovde radi o potencijalnoj filmskoj karijeri Keti Peri!

"Producenti očajnički žele da uvuku Keti u glumačke projekte ali ona nikada nije pronašla pravi za sebe", rekao je jedan od izvora za "The Sun".

"Zanimljivo je da Simon i Keti provode vreme zajedno u Londonu, a pitanje je da li će ona možda glumiti u nekom od njegovih sledećih blokbastera", rekao je izvor.

Ona je davala glas Štrumpfeti u "Štrupfovima" i "Štrumpfovima 2" a samu sebe je igrala u filmu "Zoolander 2".

Takođe, snimila je i svoj dokumentarac 2012 "Katy Perry: Part of Me" koji je pratio njenu muzičku karijeru dok je promovisala album "Teenage Dream" kao i neuspeli brak sa Russellom Brandom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu