•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kim i Kendal u filmu 'Ocean's 8'

Ove godine u bioskope stiža komedija "Ocean's 8", potekla od filma "Ocean's 11" u kojoj glume Sandra Bulok, Kejt Blanšet, Ana Hetevej, Rijana, Elena Bonam Karter, Mindi Kaling, a u pregovorima je i Sara Polson.

Sada svetski mediji pišu da će se u filmu pojaviti i Kim Kardšian i Kendal Džener.

Polusestre neće biti deo glumačke postavke već će imati "cameo" ulogu.

Kim i Kendal glumiće zvanice na velikoj gala večeri u "Metropolitan Museum of Art" kada će se desiti velika pljačka nakita. Sestre su snimljene na setu odevene u raskošne haljine.

Ova vest dolazi tri i po meseca nakon što je Kim opljačkana u Parizu gde su je provalnici držali na nišanu, a nedavno je procurila i njena izjava iz policije.

Ovo neće biti prvo Kimino pojavljivanje u nekom filmu jer je ranije imala uloge u "Disaster Movie", "Deep in the Valley" i "Temptation: Confessions of a Marriage Counselor".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu