•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko je Lora Kini aka Mutant X-23?

Logan: Vulverin je novi dugoočekivani film u kojem ćemo poslednji put gledati Hjua Džekmena u ulozi Vulverina, a premijera ovog filma zakazana je za 2. mart u okviru Men’s Night događaja u bioskopima Cineplexxa širom Srbije. Karte za premijerne projekcije su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa.

U bliskoj budućnosti, Logan već umoran i iznuren, skrivajući se od sveta na meksičkoj granici, štiti i brine se o bolesnom Profesoru X. Ali, Loganovi pokušaji da se sakrije od sveta i svoje prošlosti padaju u vodu kad se pojavi mladi mutant Lora Kini (X-23), progonjen od strane mračnih sila.

Ali ko je Lora i šta mi znamo o ovom mutantu? Lora Kini, kreirana od strane Krejga Kajla pre nego što se pojavila u strip serijalu, debitovala je u televizijskoj seriji X-men: Evolucija. Ona je mutant koji je nastao od Vulverinovog genetskog materijala. Ukupno je bilo dvadeset i dva neuspešnih pokušaja da se od Vulverinovog DNK napravi ultimativni mutant kao savršeno oružje.

Dvadeset i treći eksperiment (X-23) je devojčica, rođena od surogat majke naučnice, odmalena učena da bude vojnik. Njeni tvorci, nestrpljivi u čekanju da njeni mutantski geni prorade sami od sebe, počinju da je podležu bombardovanju radioaktivnim zracima kako bi ubrzali njenu mutaciju. Stvaraju joj se kandže na rukama i nogama koje bivaju prelivene adamantijumom.

Lora, nedugo zatim beži iz laboratirije ubijajući sve što joj se nalazi na putu, čak i svoju majku koja joj na samrti otkriva njeno pravo ime i sve što je vezano za nju i upućuje je na Profesora X i Vulverina. X-23 nakon toga počinje potragu za Loganom (Vulverinom), jedinom osobom za koju zna, i zbog koje je nastala.

U filmu je glumi mlada glumica Dafni Kini poznata po tv seriji Izbeglice. Dolazak X-23 mutanta u X men franšižu je veliki trenutak za sve fanove, ali koliko će se njena priča provlačiti kroz film i šta ćemo sve saznati o njenom i Loganovom odnosu saznaćemo tek 2. marta kada ovaj film dolazi u bioskope širom Srbije. A oni srećniji, taj odgovor će saznati 17. februara na 67. Berlinskom festivalu kada će biti održana i svetska premijera.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...