•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Komedija 'Alibi.com' od 15. juna u našim bioskopima

Od četvrtka, 15. juna, u naše bioskope stiže francuska komedija "ALIBI.COM".

U ovoj komediji moći ćete da uživate u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta city, Cineplexx Big, Dvorana Doma Sindikata, Tuckwood Cineplex, Arena (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Art (Užice), Otvoreni univerzitet (Subotica), Ekran (Sombor), Kulturni centar (Jagodina), LM (Šabac), Cineplexx Priština, Cineplexx Mne Delta City i Cadmus Cineplex (Budva).

Ne propustite priliku za sjajan provod, uz obilje smeha i lepo raspoloženje koje komedija ALIBI.COM sa sobom nosi!

Gregova startup kompanija alibi.com je postigla ogroman uspeh. Ko bi rekao da je toliko ljudi spremno da da veliku sumu novca samo da dobije alibi i sakrije svoj tajni život? Uz pomoć odanog poslovnog partnera, štrebera Ogastina i ekscentrične nove radnice Medi, Gregu je konačno krenulo. Ali kad upozna Flo, lepu plavušu koja mrzi muškarce koji lažu, Gregov život će se zakomplikovati, što će početi od skrivanja prave prirode njegovog posla. Kad bude otišao da se upozna s roditeljima, Greg će shvatiti da je Žerar, Floin otac, jedan od njegovih klijenata! Primoran da izgovara jednu laž za drugom, Greg će se zaista uvaliti u problem kad svi neočekivano završe u istom hotelu na francuskoj rivijeri. Hoće li uspeti da sačuva obraz pred porodicom svoje verenice, spreči razotkrivanje firme i izbegne skandal i potpunu propast? Kakva teška lekcija o preuzimanju odgovornosti i pravoj ljubavi!

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....