•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Komedija 'Male tajne velikog latino zavodnika' od 27. aprila u biskopima

Od četvrtka, 27. aprila, bioskopski repertoari će biti bogatiji za sjajnu komediju "MALE TAJNE VELIKOG LATINO ZAVODNIKA" (HOW TO BE A LATIN LOVER).

Glavne uloge u ovom simpatičnom filmskom ostvarenju dobili su Euhenio Derbez, Selma Hajek, Rakel Velč, Rob Lou, Kristen Bel i Rafael Alehandro.

Bioskopi u kojima ćete moći da se zabavite i opustite uz ovu urnebesnu komediju su Cineplexx Ušće Shopping center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big Beograd, Dvorana Doma Sindikata, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Cadmus Cineplex i Cineplexx Mne Delta City Podgorica.

Euhenio Derbez igra zgodnog i mladog Maksima koji sanja da bude bogat, ali da ne mora nikad da radi. Pošto je napravio karijeru od zavođenja starijih žena, on će se oženiti bogatom ženom skoro duplo starijom od njega. 25 godina kasnije, razmažen i smoren što se budi pored sad već 80-godišnje žene, iznenadiće se kao nikad dosad kad ga ona šutne zbog mlađeg prodavca automobila. Kad ga istera iz vile, on će morati da se useli kod svoje sestre s kojom nije blizak, Sarom (Selma Hajek) i njenim preslatkim sinom, štreberom, Ugom, u njihov mali stan. Nestrpljiv da ponovo živi luksuznim životom, Maksimo će iskoristiti Ugovu zaljubljenost u devojčicu iz razreda da bi se približio svojoj novoj meti, njenoj baki Selest, udovici milijarderki. Dok Maksimo pokušava da oživi svoje veštine latino zavodnika, shvatiće da se sve više zbližava sa sestrićem Ugom, i počeće da shvata da biti latino zavodnik znači da ljubav prema parama nije toliko važna koliko ljubav prema porodici.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...