•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kraj ljubavi 'DreamWorks'-a i 'Diznija'

Podstaknut uspehom „Sveta iz doba jure“ čiji je izvršni producent, Stiven Spilberg želi novo partnerstvo, pa će se njegov studio “DreamWorks” razići sa „Diznijem“ po isteku ugovora o distribuciji iduće godine, prenosi AFP pozivajući se na izvor u industriji zabave.

Universal”, holivudski studio koji stoji iza blokbaster serijala o dešavanjima u doba jure, navodno, je Spilbergov favorit za partnera, pišu listovi Holivud riporter i Varajeti.

Industrijski insajder koji je želeo da ostane anoniman kaže da je još rano govoriti o tome ko će raditi na distribuciji “DreamWorks”-ovih filmova kada ugovor sa „Diznijem“ istekne 16. avgusta 2016. godine.

Izvor navodi da Spilbergovom studiju ne odgovara „Diznijev“ fokus na velike franšize poput Ratova zvezda ili animirane hitove U tvojoj glavi

Diznijev“ fokus, na osnovu kupovine „Marvela“, „Lukasfilma“ i „Piksara“, na filmovima je koji mogu da se pretvore u unosne video-igre, zabavne parkove, brendiranu robu.

“DreamWorks” se u međuvremenu koncentrisao na manje filmove poput Služavki ili The Hundred-Foot Journey sa Helen Miren.

Ugovor o distribuciji sa „Diznijem“, “DreamWorks” je potpisao posle razlaza sa „Paramauntom“ 2009. godine.

Poslednji film koji će, prema ugovoru, biti distribuiran je SpilbergovThe BFG, adaptacija romana Roalda Dala koja u bioskope stiže u julu iduće godine.

Spilbergov uticaj u Holivudu ove godine osnažio je Svet iz doba jurekoji je zaradio 1,6 milijardi dolara na blagajnama i u pripremi je nastavak koji u bioskope stiže 2018. godine, gde će ponovo igrati Kris Prat i Brajs Dalas Hauard i čiji će izvršni producent opet biti Spilberg.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu