•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kreator 'Sopranosa': Imam ideju o seriji fokusiranoj na živote Tonyjevih roditelja

Kreator popularnih 'Sopranosa' koketira sa idejom stvaranja nove serije čija bi radnja bila smeštena u vreme pre rođenja mafijaša Tonyja Soprana.

Autor David Chase je za Associated Press rekao da bi potencijalna serija imala drugačiji ton od kriminalističke drame 'Sopranosi'.

"Očigledno je da bi najmanje jedna osoba nedostajala ako bismo hteli praviti čvršću vezu sa Sopranosima", rekao je Chase aludirajući na nedavnu smrt glumca Jamesa Gandolfinija.

On je saopštio da želi istražiti svet kriminala u Newarku tokom 60-ih i 70-ih godina prošlog veka. Ideja o novoj seriji pojavila se još 2012. godine kada je Chase poželeo radnju fokusirati na živote Tonyjevog oca i majke.

Ipak, Chase je govorio o pretpostavkama, tako da se fanovi možda i najboljeg TV krimića svih vremena ne bi trebali prerano nadati.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...