•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kritičari oduševljeni novim "Isterivačima duhova"

Iz magazina Timea poručili su "Sjajno!", New York Times smatra da su "devojke fantastične", Rolling Stone piše "Kate McKinnon je urnebesna!", dok Washington Post o novoj verziji "Isterivača duhova" piše da je "prava letna filmska zabava".

Malo je bilo filmskih zaljubljenika koji su od nove verzije "Isterivača duhova" očekivali kvalitetan film. Ali, očito se događa upravo suprotno! Kritičari su presudili: novi "Isterivači duhova" su pobrali hvalospeve filmskih znalaca.

Popularna internet stranica Rottentomatoes.com se već godinama bavi prikupljanjem kritika filmskih kritičara širom sveta iz svih relevantnih medija bez obzira radilo se o novinama ili internet portalima. Svaki film mora zadovoljiti određene kriterijume kako bi ga proglasili "svežim", što znači da više od 60% prikupljenih kritika moraju biti pozitivne kako bi film dobio dobru ocenu i preporuku za gledanje u bioskopima. "Isterivači duhova" u ovom trenutku imaju preko 75% pozitivnih kritika čime premašuju potrebni kriterijum uprkos činjenici što je njihova prva bioskopska najava pre nekoliko meseci izazvala burne i uglavnom negativne reakcije budućih bioskopskih gledaoca.

Podsetimo, u akcionoj komediji "Isterivači duhova" Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon i Leslie Jones četiri su naučnice koje, kako bi pokušale da zaustave najezdu duhova koji opsedaju New York, formiraju grupu naziva "Isterivači duhova" u kojoj im se uskoro pridružuje i njihov sekretar koga igra Chris Hemsworth.

Film je režirao Paul Feig koji će u njemu kombinovati sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih i ponešto starih likova. Tako će se uz već spomenute glavne glumice (i glumca) u ostalim ulogama pojaviti Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver i Bill Murray.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...