•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

LOL (2012)

“LOL” je američka romantična komedija rediteljke i koscenariste Lisa-e Azuelos iz 2012. godine, zasnovana na francuskom hitu iz 2008. godine – “LOL” (Laughing Out Loud) ®, sa Miley Cyrus u ulozi zaljubljene srednjoškolke i Demi Moore kao njene zabrinute majke.

“LOL” je priča o današnjem digitalnom svetu. U svetu u kome se komuniciranje svodi na YouTube iTunes i Facebook, Lola i njeni prijatelji pokušavaju da se izbore za srednjoškolskim ljubavima i prijateljstvom uz smicalice svojih često zbunjenih roditelja. Kada Lola-ina mama Anne “slučajno” pročita nepristojan dnevnik svoje kćerke tinejdžerke, ona shvata koliki je zapravo jaz u komunikaciji između njih nastao. Na početku nove školske godine, srednjoškolka Lola (Cyrus), (ilir Lol, kako je zovu prijatelji), pokušava da pronađe pravu ravnotežu između porodice, škole i ljubavi. Njeno srce je slomio bivši dečko i zato je Lol-in svet izvrnut naglavačke. Tada saznaje i da njen najbolji drug Kyle (Douglas Booth), muzičar u rok bendu možda jeste i prava ljubav njenog života.

Kroz vesele i srceparajuće trenutke između majke i kćerke. “LOL” je sveža priča iz modernog doba. U svom traganju za nesavisnošću, ličnim identitetom i preživljavanju odrastanja, Lol-a otkriva da iako možemo lakoi promeniti naš status na Facebook-u, oko pravih veza se moramo potruditi.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2012
Reziser:Lisa Azuelos
Scenario:Lisa Azuelos, Kamir Aïnouz
Uloge:Miley Cyrus, Douglas Booth, Ashley Greene
Uzrast:PG-13
Studio:Double Feature Films
Zemlja:United States
Website:pinterest.com/lolmovieus/
Jezik:engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila