•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

La fille inconnue (The unknown girl) (2016) - uskoro

Doktorka Dženi vodi malu medicinsku kliniku u predgrađu Liježa. Jedne noći ne obazire se na zvono na vratima svoje ordinacije. Sledećeg jutra saznaje da joj je zvonila žena kojoj je bila potrebna pomoć, i da je ta neznana posetiteljka sada mrtva. Suočena sa krivicom, doktorka kreće u potragu za identitetom nepoznate devojke, koristeći znanja metodike i dijagnostike ne bi li saznala ko ili šta stoji iza njene smrti.

Posle desetogodišnje saradnje, belgijski majstori realizma braća Darden, vraćaju se miljeu radničke klase, temi socijalne i ekonomske nepravde. Poigravajući se sa misterijom i žanrom, The unknown girl se najbolje može opisati kao društveno angažovani film noir.

Režija: Jean- Pierre Dardenne, Luc Dardenne

Uloge: Adèle Haenel, Olivier Bonnaud, Jérémie Renier

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...