•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

La mission (2009)

La Mission je drama iz 2009. godine sa Benjamin Bratt i Jeremy Ray Valdeyom u glavnim ulogama. Scenario i režiju podpisuje Peter Bratt, Benjaminov brat.

Odrastajući u kvartu Misija u San Francisku, Če Rivera je oduvek morao da se bori da preživi. On je čovek od ugleda u kraju u kome živi zbog svoje muškosti i snage, ali i zbog svog hobija – sklapanja divnih automobila sa spuštenim trapom. On je istovremeno i neko ko uliva strah zbog svojih uličnih manira i prgave naravi.

Preobraćeni zatvorenik i lečeni alkoholičar, Če, dao je sve od sebe da pruži normalan život svom voljenom sinu jedincu Džesu koga je sam podigao posle ženine smrti. Međutim, njegova želja da se iskupi je dovedena u pitanje kada otkrije da je Džes gej. U besu, Če divljački prebija Džesa i odriče ga se. On gubi sina, ali usput gubi i samog sebe.

Povučen i usamljen, Če shvata da mu sav taj patrijarhalni ponos ništa ne znači i da je, pokušavajući da odbrani svoju ideju o muškosti, žrtvovao ono do čega mu je najviše stalo – sinovljevu ljubav. Da bi preživeo u svom kraju, Če je oduvek morao da se bori pesnicama. Da bi ostao čovek, Če će morati da prihvati jednu stranu svoje ličnosti koju nikada nije pokazao.

Žanr:drama
Godina:2009
Reziser:Peter Bratt
Scenario:Peter Bratt
Uloge:Benjamin Bratt, Alex Hernandez, Christopher Borgzinner
Uzrast:R
Award:2 osvojene
Studio: 5 Stick Films
Zemlja:United States
Website:www.lamissionmovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:117 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...