•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Labaf će iči na odvikavanje od alkohola

Nakon što je početkom leta izazvao incident u njujorškom pozorištu, problematični glumac Šaja Labaf, pristao je na suđenju koje se održalo juče, da češće posećuje ustanove za odvikavanje od alkohola, piše CNN.

Glumac se na suđenju našao zbog vandalskog ponašanja i opiranja policiji tokom hapšenja, jer je krajem juna ometao publiku u pozorištu udarajući ih i dobacujući glumcima. Prilikom privođenja, Labaf je psovao, pljuvao i pretio kako će svojim velikim bogatstvom srediti “nesporazum” ali i one koji su se usudili da ga uhapse.

Od tada je prinuđen na lečenje od alkoholizma, a određeno mu je lečenje i u naredna tri meseca na koja je dobrovoljno pristao. Ukoliko glumac bude redovno posećivao ustanovu za odvikavanje od alkohola, ali i ako ne napravi novi skandal u narednih šest meseci, koliko traje uslovna, biće oslobođen zatvora.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu