•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Last Vegas (2013)

Četiri velike hollywoodske zvezde pojavljuje se u glavnim ulogama u komediji o starim prijateljima koji odlučuju da održe momačko veče za pamćenje. Lokacija - Las Vegas.

Freeman. De Niro. Douglas. Kline.

Po prvi put u svojim legendarnim karijerama ovi dobitnici Oskara glume zajedno u komediji punoj smeha i razmišljanja o prijateljstvu.

Četiri legendarna dobitnika Oskara koji zajedno imaju 6 osvojenih Oskara, 9 nominacija i koji su glumili u filmovima sa zaradom od više od 16 milijardi dolara prvi put su zajedno na velikim ekranima.

Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman i Kevin Kline glume dugogodišnje prijatelje koji odlučuju da prestanu da se ponašaju u skladu sa svojim godinama i ponovno da prožive svoje slavne dane kada zakleti neženja iz njihovog društva zaprosi svoju devojku (koja je dvaputa mlađa od njega). Njihovo odredište? Las Vegas.

Četvorka uskoro shvati da su protekle decenije sve promenile: Grad greha odrastao je, a njihovo prijateljstvo je načeto.

Žanr:komedija
Godina:2013
Reziser:Jon Turteltaub
Scenario:Dan Fogelman
Uloge:Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman
Uzrast:PG-13
Award:4 nagrada i 1 nominacija
Box office:63.9M USD
Studio:CBS Films, Good Universe, Laurence Mark Productions
Zemlja:United States
Website:www.cbsfilms.com/last-vegas
Jezik:engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...