•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Legendarni glumac zabrinuo fanove: Moji su dani odbrojani

Legendarni britanski glumac Sir Michael Caine za The Sun je progovorio o svom zdravlju i otkrio da se jako boji smrti.

Zbog toga je iz prehrane izbacio sve nezdrave namirnice te se trudi što više da pazi na svoje zdravlje kako bi mogao videti svoje unuke kako odrastaju.

“Moji su dani odbrojani i to mi je glavna briga”, rekao je.

“Morao sam da smanjim s pićem i uvek tražim stvari koje su najbolje u prevenciji raka pa jedem odreÄ‘ene namirnice ili izbegavam da radim neke stvari. Verovatno ću umreti priÄajući s vama, ali izgubio sam 13 kilograma samo zbog svojih unuka. Imam blizance od 6 godina i deÄaka od 7. Volio bih da doživim njegovu 17. godinu”, ispriÄao je 84-godišnji glumac.

Njegova 70-godišnja supruga Shakira pomaže mu u održavanju zdravih navika.
“Pre bih popio bocu votke na dan i popušio nekoliko kutija cigareta dnevno. Bez nje bih već odavno bio mrtav”, tvrdi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...